Bestuur

Hier vind je wat meer informatie over het bestuur van Ghent Gargoyles vzw. Je kan de bestuursleden contacteren via het officiële e-mailadres info@ghentgargoyles.be. Vermeld in je e-mail waarover je bericht gaat en we bezorgen het aan het juiste bestuurslid. Specifiek vragen over werkingsgerelateerde zaken zoals spaghettifestijn of teambuilding? Neem contact op via werking@ghentgargoyles.be

Raad van Bestuur

Joke Daems

Voorzitter

Een van de medeoprichters van de club, en momenteel nog steeds administratief eindverantwoordelijke. Joke staat in voor het contact met sponsors en sportfederaties, ledenadministratie, communicatie en voor de algemene werking van de club. Naast haar functie als voorzitter speelt Joke zelf als chaser (jager).

 

 

 


Ellen Huycke

Vicevoorzitter, penningmeester

Ellen is als penningmeester verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van de club. Daarnaast neemt ze over van de voorzitter als die onbeschikbaar is en assisteert ze onder andere bij de organisatie van initiaties. Speelt zelf als chaser (jager) en beater (drijver).

 

 

 


Charlotte Geerolf

Secretaris

Charlotte is als secretaris verantwoordelijk voor het voorbereiden en opvolgen van bestuursvergaderingen. Daarnaast assisteert ze onder andere bij de organisatie van initiaties. Heeft lang zelf gespeeld, maar heeft uiteindelijk besloten vooral een ondersteunende rol op te nemen. 

 

 

 


Bestuursleden

Gloria Roelants

Werking (fundraising & clubactiviteiten)

Gloria werkt samen met Suzanne om alle extra activiteiten van de club te organiseren. Ze staan in voor fundraising, sfeerbeheer, teambuildingsactiviteiten en trainingsweekends, spaghettifestijn, etc. Naast haar rol als bestuurslid speelt Gloria zelf ook als chaser (jager). 


Suzanne Fischer

Werking (fundraising & clubactiviteiten)

Suzanne werkt samen met Gloria om alle extra activiteiten van de club te organiseren. Ze staan in voor fundraising, sfeerbeheer, teambuildingsactiviteiten en trainingsweekends, spaghettifestijn, etc. Naast haar rol als bestuurslid speelt Suzanne zelf ook als chaser (jager). 


 Dorien De Vos

Initiatieverantwoordelijke

Dorien is verantwoordelijk voor het organiseren van initiaties en demonstraties. Ze speelt zelf ook als beater (drijver).

 

 

 

 


 Trainers en coaches

Foto: Quidpic.beNick De Leu

Trainer + hoofdcoach + kapitein

Zorgt ervoor dat onze spelers klaargestoomd zijn voor de wedstrijden en houdt de trainingen boeiend door afwisselende oefeningen. Speelt zelf ook als chaser (jager).

 

 


Dale Housden

Assistent-coach

Met zijn jarenlange ervaring uit andere sporten is Dale een tactische en technische verrijking voor het coachteam van de Gargoyles. Expert in tackles. Speelt zelf ook als chaser (jager).


Viktor Moortgat

Beatercoach

Speelde ooit nog voor de nationale ploeg in Noorwegen, maar heeft ondertussen zijn thuis in Gent gevonden. Viktor is verantwoordelijk voor de tactische vooruitgang van onze beaters. Speelt zelf logischerwijs ook als beater (drijver).


Jeugdtrainers

We hebben momenteel twee spelers die zich inzetten om de jeugdtrainingen te organiseren. Onze jeugdtrainers hebben ervaring als animator of initiator.

14398003_10154319817001154_164178911_n Eli Van den Bulcke

Speelt zelf ook als keeper (wachter).

 

 

 

 

 

 


  14388926_1098532023558374_872941449_nMatthias Haenebalcke

Speelt zelf ook als beater (drijver).