Bestuur

Hier vind je wat meer informatie over het bestuur van Ghent Gargoyles Quidditch. Je kan de bestuursleden contacteren via het officiële e-mailadres ghentgargoyles@gmail.com. Vermeld in je e-mail waarover je bericht gaat en we bezorgen het aan het juiste bestuurslid. Enkel voor vragen rond initiaties en demonstraties is er een apart e-mailadres: initiaties.ghentgargoyles@gmail.com

Administratie

Joke Daems

Voorzitter

Een van de medeoprichters van de club, en momenteel nog steeds administratief eindverantwoordelijke. Joke staat in voor het contact met sponsors en sportfederaties, ledenadministratie, communicatie en voor de algemene werking van de club. Naast haar functie als voorzitter speelt Joke zelf als chaser (jager).

 

 

 


Ellen Huycke

Vicevoorzitter, penningmeester, secretaris

Ellen is als secretaris verantwoordelijk voor het voorbereiden en opvolgen van bestuursvergaderingen.  Naast haar functie als secretaris neemt ze de rol van penningmeester op zich en assisteert ze bij de organisatie van initiaties. Speelt zelf als chaser (jager) en beater (drijver).

 

 

 


 Dorien De Vos

Initiatieverantwoordelijke

Dorien is verantwoordelijk voor het organiseren van initiaties en demonstraties. Ze speelt zelf ook als beater (drijver).


 

 

 

 


 Trainer en coach

 

Foto: Quidpic.beNick De Leu

Trainer + coach + kapitein

Zorgt ervoor dat onze spelers klaargestoomd zijn voor de wedstrijden en houdt de trainingen boeiend door afwisselende oefeningen. Speelt zelf ook als chaser (jager).

 

 


Jeugdtrainers

We hebben momenteel drie spelers die zich inzetten om de jeugdtrainingen te organiseren. Al onze jeugdtrainers hebben ervaring als animator of initiator.

14398003_10154319817001154_164178911_n Eli Van den Bulcke

Speelt zelf ook als keeper (wachter).

 

 

 

 

 

 


  14388926_1098532023558374_872941449_nMatthias Haenebalcke

Speelt zelf ook als seeker (zoeker) en chaser (jager).