Zwerkbal op jouw evenement?

Zwerkbal is een unieke mix van handbal, trefbal, en rugby… op bezems. Het is ludiek en uitdagend tegelijkertijd. De ideale sport dus om leerlingen mee te verrassen, om je collega’s op een originele manier beter te leren kennen, of om met vrienden een leuke namiddag door te brengen.

Geen zin om zelf lid te worden, maar toch interesse in een initiatie of demonstratie op jouw evenement? Neem contact op via het formulier onderaan en we bezorgen je zo snel mogelijk een offerte op maat. 

Contacteer ons bij voorkeur minstens een maand op voorhand, zo kunnen we het evenement op tijd inplannen.

Aanvraag initiatie / demonstratie
Vul dit formulier in om een initiatie en/of demonstratie quidditch/zwerkbal aan te vragen. Op basis van deze informatie zullen we een offerte opmaken die naar uw contactadres opgestuurd zal worden. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de duur, het aantal begeleiders en benodigd materiaal. Bij voorkeur wordt zwerkbal buiten op gras gespeeld. We vragen aan de aanvrager om zelf een veld te regelen, omdat er dan meteen zekerheid over de datum en locatie is. Als dit een probleem zou zijn kunnen we ook een veld zoeken vanuit de club, maar in dat geval zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van de accommodatie, wat betekent dat een initiatie niet altijd op het door u gekozen moment zal kunnen doorgaan. Kosten voor een eventueel veld worden eveneens doorgerekend aan de aanvrager. Extra vragen kunnen ook via dit formulier gesteld worden.