post

Ghent Gargoyles @ F.A.C.T.S. 2014

Schermafbeelding 2014-09-26 om 11.00.27

Op 18 en 19 oktober 2014 komt het Valhalla van de Science Fiction, Anime en Fantasy terug naar Gent! F.A.C.T.S. staat al een aantal jaren bekend als één van de grootste SFF conventies in de Benelux en ook dit jaar zal er weer veel te beleven zijn. Met enkele bekende gasten uit oa. Game of Thrones, Star Wars, The Hobbit en Spartacus belooft het weer een leuke editie te worden.

Wat deze editie echter extra leuk zal maken is de aanwezigheid van vele Belgische quidkids! Je hoort het goed, bijna alle Belgische ploegen zullen vertegenwoordigd zijn op F.A.C.T.S.! Je kan ons de volledige twee dagen vinden in de Fan Village waar we een booth zullen hebben vol interessante informatie over zwerkbal. Maar dat is uiteraard niet alles! We zullen ook 3 demonstraties per dag geven op het grasplein voor de ingang. Deze zullen plaatsvinden om 10u, 13u en 16u.

Waar wacht je nog op? Het belooft een fantastisch weekend te worden! We kijken al uit om jullie allemaal te verwelkomen aan onze booth en bij de demonstraties.